Ladataan...
Sulje

Ota yhteyttä

Yleisöäänestys

Miksi äänestäisin?

Äänestämällä vaikutat siihen, miltä huippubrändit netissä näyttävät ja minkälaisia sivustoja tulevaisuudessa suunnitellaan.
Verkkosivut ovat julkisia ja kuuluvat meille kaikille, joten ole siis utelias ja vaikuta - aina kannattaa äänestää.

Voit äänestää suosikkisivujasi kerran vuorokaudessa. Kunkin sivuston kohdalla on äänestyspainike joka häviää kun olet äänestänyt, ja painike ilmestyy näkyviin kun voit äänestää uudelleen.

FWA-kilpailuun osallistuminen on avoin kaikille suomalaisille yrityksille ja yksilöille, jotka ammatikseen suunnittelevat ja toteuttavat verkkosivustoja. Äänestäminen on avointa kaikille netin käyttäjille.

Miten parhaat valitaan?

Suomen Parhaat Verkkosivut 2023 kilpailu alkaa 15.9.2023. Äänestys on kaikille avoin ja tapahtuu netissä 31.10.2023 asti. Kilpailun finalistit julkistetaan marraskuussa 2023. Asiantuntijapaneeli valitsee finalistien joukosta Suomen parhaat nettisivut ja mobiilipalvelut tammikuun 2024 aikana. Voittajat julkistetaan tuomaroinnin jälkeen ja palkinnot jaetaan voittajille henkilökohtaisesti.

Järjestäjästä

Finnish Web Awards palkitsee maamme parhaat verkkosivut ja niiden tekijät sekä haluaa korostaa verkkosivujen merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä. Järjestäjien tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla. FWA-kilpailun synnyttäjinä on digitaalisuuden kehityksestä kiinnostuneita ihmisiä ja käytännön järjestelyt hoitaa Green Thumb Ltd.